Nedan presenteras ett antal förslag på 3-rätters middagar.
Menyn anpassas givetvis alltid efter kundens önskemål.
Priserna gäller för minimum 25 personer.
Meny 2
Förrätt
- Bresaolarulle smaksatt med tryffel, långbakad tomatmix och liten sallad
Varmrätt
- Halstrad svensk rödingfilé med västerbottenbakelse, chablisås och säsongens gröna
Dessert
- Vitchokladmousse med chokladcrumble och passionsfruktsglaze
420 kr/person
Meny 1
Förrätt
- Skagen på toast med liten sallad
Varmrätt
- Stekt majskyckling med svamprisotto, portvinssky och rostade grönsaker
Dessert
- Vaniljpannacotta med hallonkompott
375 kr/person
Meny 3
Förrätt
- Dill- och färskostfylld laxrulle med scharlottenlök- och paprikavinegrette och liten sallad
Varmrätt
- Örtstekt kalvfilé med rödvinssås, sauterade primörer och potatisterrine
Dessert
- Kolapaj med jordgubb- och passionssalsa och vaniljgrädde
445 kr/person
Meny 4
Förrätt
- Löjrom på toast med creme fraiche, rödlök, gräslök, citron och västerbottenchips
Varmrätt
- Oxfilé med calvadossås, karamelliserad svartrot och potatiskrokett
Dessert
- Glasskupol på chokladbotten med mandelflarn och hjortronmylta
525 kr/person
Vegetarisk meny
Förrätt
- Palsternackssoppa med päronkompott, rostade pumpakärnor och kuvertbröd
Varmrätt
- Paella gjord på säsongens primörer med grillad portabello, långbakad kvisttomat, örtskum och friterad palsternacka
Dessert
- Chokladtryffelkaka med mangosås och hallonsorbet
415 kr/person
2Ess Restaurang och Catering AB
Org.nr 559009-1202
Västerås