3-rätters Menyer

Våra 3-rätters Menyer

Nedan presenteras ett antal förslag på 3-rätters middagar.

Menyn anpassas givetvis alltid efter kundens önskemål.

Priserna gäller för minimum 25 personer.



2Ess-Catering-Västerås

Meny 2

Förrätt

- Bresaolarulle smaksatt med tryffel, långbakad tomatmix och liten sallad


Varmrätt

- Halstrad svensk rödingfilé med västerbottenbakelse, chablisås och säsongens gröna


Dessert

- Vitchokladmousse med chokladcrumble och passionsfruktsglaze


420 kr/person

Meny 1

Förrätt

- Skagen på toast med liten sallad


Varmrätt

- Stekt majskyckling med svamprisotto, portvinssky och rostade grönsaker


Dessert

- Vaniljpannacotta med hallonkompott



375 kr/person

2Ess-Catering-Västerås

Meny 3

Förrätt

- Dill- och färskostfylld laxrulle med scharlottenlök- och paprikavinegrette och liten sallad


Varmrätt

- Örtstekt kalvfilé med rödvinssås, sauterade primörer och potatisterrine


Dessert

- Kolapaj med jordgubb- och passionssalsa och vaniljgrädde


445 kr/person

Meny 4

Förrätt

- Löjrom på toast med creme fraiche, rödlök, gräslök, citron och västerbottenchips


Varmrätt

- Oxfilé med calvadossås, karamelliserad svartrot och potatiskrokett


Dessert

- Glasskupol på chokladbotten med mandelflarn och hjortronmylta


525 kr/person

2Ess-Catering-Västerås

Vegetarisk meny

Förrätt

- Palsternackssoppa med päronkompott, rostade pumpakärnor och kuvertbröd


Varmrätt

- Paella gjord på säsongens primörer med grillad portabello, långbakad kvisttomat, örtskum och friterad palsternacka


Dessert

- Chokladtryffelkaka med mangosås och hallonsorbet


415 kr/person

2Ess-Catering-Västerås

Observera att våra priser gäller för sällskap på minimum 25 personer.