Vi har komponerat en meny för dig och dina nära och kära där du gör sista jobbet. Självklart medföljer instruktioner på hur rätterna färdigställs. Alla rätter kan anpassas efter eventuella allergier och specialkost.
Förrätt
- Renstekstoast med äpple och pepparrot
Varmrätt
- Svensk halstrad rödingfilé med västerbottenpotatiskaka, skaldjurssås och säsongens gröna
Alternativt
- Svensk ryggbiff med västerbottenpotatiskaka, rödvinssås och säsongens gröna
Dessert
- Hallonmousse med färska bär och passionsfrukt
225 kr/person
Vi använder oss av svenska och lokala råvaror och lagar maten från grunden.
Beställ senast 10/2 - Inget minimiantal
Er middag betalas med kort vid leverans.
Kontakt
Andreas: 073-914 03 90
Fredrik: 070-456 78 49
2Ess Restaurang och Catering AB
Org.nr 559009-1202
Västerås